Sfeervolle winterfair in de Boerderij in Oosterwijtwerd

OOSTERWIJTWERD - In de sfeervol aangeklede schuur van Eetcafé De Boerderij wordt zaterdag 30 november en zondag 1 december, voor de vijfde keer, een winterfair gehouden.

Meer dan vijftig standhouders bieden allerlei producten en diensten aan die de koude wintermaanden warmer en feestelijker maken.

Een greep uit het aanbod: kleding, sieraden, kerstversiering, fijne wijnen, brocante, Bakker Bart met lekkers en de kinderen mogen onder meer verven in de kinderhoek en een rondje op een pony maken.

Tiedverdrief

In De Boerderij kan men uiteraard terecht voor een hapje en een drankje. Zaterdag treedt daar het koor Tiedverdrief uit Leermens op. Het smartlappenkoor, dat uit vijfentwintig dames bestaat, brengt liedjes over liefde, droefenis, drankzucht, armoede en dood. bestaat. Zondag wordt het ook gezellig met El Jackson, het populaire duo dat vanaf 14.00 optreedt. Ook schrijfster Lilian Schneider komt zondag.

2500 bezoekers

De organisatie is in handen van de familie Van Marum. „De voorgaande keren waren een groot succes,” vertelt Melissa, dochter van restauranthoudster Lyda. „Het eerste jaar mochten we zo’n 2000 bezoekers begroeten maar het jaar daarop waren het al 2500.”

De winterfair is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.