Finale Hogeland’s got Talent in de Blauwe Schuit

WINSUM - De finale van Hogeland’s got Talent vindt zaterdag 16 november om 19.30 uur plaats in de Blauwe Schuit in Winsum. Dan strijden 13 uiteenlopende acts om de titel.

In de JC Express in Uithuizen werd vooraf een bootcamp gehouden, waar zeven van de dertien act acte de prësence gaven. Ze kregen algemene workshop ‘op- en aflopen’ van Hanneke Randoe. Daarna hadden de acts de mogelijkheid om feedback van enkele professionals te krijgen en hun act te verbeteren voor de finale. Marisa (zangdocent) en Hanneke en Richard Randoe (Dansschool Randoe) gaven de acts één voor één feedback. Elise Smid (Finish!) maakte van elke act een promotiefilmpje. Tijdens de workshop ‘jouw act in de spotlight’ van Bryan en buurtwerker Willemijn hebben de deelnemers nagedacht over aankleding van hun act, inclusief licht en geluid.

Binnenkort staan de promotiefilmpjes van de acts op de Facebook-pagina ‘Hogeland’s got Talent’ De act die voor de finale de meeste likes ontvangt krijgt een extra publieksstem tijdens de finale.

Er zijn nog kaarten (gratis) beschikbaar.