Voeg klasse toe aan uw evenement met een rode loper

Aangeboden door: GJ Floors

Organiseert u binnenkort een bijzonder evenement of feest? Dan rolt u de rode loper uit. Want aan de genodigden wilt u laten zien dat u aandacht heeft besteed aan de organisatie. Belangrijk hierbij is dat u kwaliteit laat zien.

Uw gasten, collega’s, de fotografen en andere bezoekers zien én voelen dat u geïnvesteerd heeft. Bij een evenement met klasse verwacht men een bepaalde kwaliteit. Die kwaliteit heet GJFloors.

Een rode loper huren of toch kopen?

U kunt een rode loper kopen of huren bij GJFloors. Bent u van plan deze vaker dan één keer te gebruiken, dan wilt u deze het liefst zelf in huis hebben. Heeft u slechts incidenteel een hoogwaardige loper of een tapijt nodig, dan is huren voordeliger. Waar u ook voor kiest, GJFloors biedt de mogelijkheid om uw vloer of loper van tevoren klaar te leggen, zodat deze perfect ligt en aansluit. Wilt u vooraf de kwaliteit zien? Dan raden wij aan om een stalenpakket aan te vragen. U  kunt bij ons een stalenpakket aanvragen voor uiteenlopen kleuren tapijtlopers. Als u de stalen voor 11.00 uur bestelt, heeft u het pakket de volgende dag al in huis.

Spaghetti lopers: de voordelen

Voor zowel binnen- als buitengebruik zijn spaghetti lopers ideaal. Deze matten blijven door de jaren als nieuw, omdat deze sterk en UV-bestand zijn. Hierdoor verlopen de kleuren niet, ook niet door jarenlange blootstelling aan alle weersinvloeden. Spaghetti lopers zijn bovendien voorzien van een open structuur, waaruit water direct wegloopt. De anti-slip-rug geeft de nodige stabiliteit.

Praktische redenen voor een spaghetti-loper

Dankzij de structuur heeft een spaghetti mat een uitstekende reinigende werking. Het verwijdert haast automatisch het vuil van de schoenen. Zo heeft u minder last van vuile vloeren. Spaghetti matten zijn bij uitstek ook geschikt voor de drukke entrees bij bedrijven en horecagelegenheden. Ze voldoen ook aan de FFL-brandnorm. Daarnaast zijn standaard 120 centimeter breed en verkrijgbaar in iedere gewenste lengte.

Maak de loper compleet met afzetpalen en koorden

Afzetpalen en koorden zijn net zo bepalend voor de sfeer als loper. Ook deze moeten exclusief overkomen. De afzetpalen zijn dan ook afgewerkt met chroom, messing of zwart geborsteld staal. De koorden zijn van velours of gedraaid koord, de sluitingen ook chroom, messing of zwart geborsteld staal. De kleuren van de koorden laat u aansluiten op uw loper en/of tapijt; ook deze producten zijn verkrijgbaar in het rood, zwart, wit, blauw en geel.