Beestenboel van Hilbert Geerling in ’t Marnehoes

WEHE-DEN HOORN - Hilbert Geerling speelt zaterdg 26 oktober zijn vrolijke familievoorstelling Beestenboel in ’t Marnehoes in Wehe den Hoorn. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden, zelfs de kleintjes.

Korte inhoud: De dierentuin van Hilbert wordt vandaag officieel geopend. Door de burgemeester zelf! Er is alleen een kleinigheidje. Er zijn nog geen dieren...

Dierenverhaal

In de dierentuin gebeurt nooit iets? Vergeet het maar! Hilbert heeft namelijk een dierentuin en... Nou ja, hij heeft er nog niet echt eentje, hij wil heel graag een dierentuin. Alleen heeft hij nog geen dieren. Maar dat is voor Hilbert geen probleem. Hij kan je namelijk het ene na het andere dierenverhaal vertellen. Van olifantenstront tot een zebra die liever stippen wil. En iedereen weet dat verhalen soms net echt kunnen zijn.

Goochelkaampioen

Het is een goochelshow vol humor en dierenverhalen.

Hilbert Geerling is vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen. Hilbert begon zijn goochelcarrière als ‘normale’ goochelaar, maar ging al snel zijn eigen weg. Een weg vol met verhalen. Deze mix van verhalen en goochelen gaven hem de mogelijkheid om voorstellingen te maken die je met recht magisch jeugdtheater kunt noemen.

Reserveren kan via: theaterreserveringen@marnehoes.nl of 0595 571395 / 572875.