Muzikanten en zangers gezocht voor de klucht “Wie is de koe?”.

Zoutkamp - Vanaf november dit jaar tot en met mei 2020 brengt Metafora de klucht “Wie is de koe?” in verschillende cafés in de provincie Groningen.

“Wie is de koe?” is een hilarische, eigentijdse, actuele voorstelling vol livemuziek, geïnspireerd op de oorspronkelijke “De klucht van de Koe”. Deze werd geschreven door Gerbrand Adriaanszoon Bredero in 1612.

Wie is de koe? komt naar je toe

Na de succesvolle tournee van ‘De Klucht van de Molenaar’ in 2013 langs diverse molens in de provincie, gaat Metafora nu op tournee met een eigentijdse bewerking van een andere klucht van Bredero: ‘De Klucht van de Koe’. In de hilarische voorstelling “Wie is de koe?” wordt een boer slinks verleid om zijn eigen koe te verkopen zonder zelf van de opbrengst te profiteren. Tijdens de voorstelling blijkt dat het je laten verleiden tot list en bedrog makkelijker gaat dan je denkt. De avond wordt opgeluisterd met meezingnummers die live worden gespeeld.

Muzikanten en zangers gezocht

‘Graag nodigen we plaatselijke muzikanten en zangers uit om mee te spelen en of te zingen in de voorstelling. Het gaat dan met name om Nederlandstalige meezingnummers. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. De muzikale leiding is in handen van Rens Koldenhof.

Voor de voorstellingen 15 november in De Boeter in Zoutkamp en 20 november in Het Oude Gemeentehuis in Uithuizermeeden wordt gezocht naar een aantal enthousiaste muzikanten en zangers.

Bespeel je een muziekinstrument en/of zing je en lijkt het je leuk om mee te spelen en/of te zingen? Je kunt je opgeven via wieisdekoe@ziggo.nl of bel artistiek leider Astrid Warntjes op 06 145 06 296. Bij haar kun je ook terecht met vragen.

Meer informatie vind je op www.stichtingmetafora.nl.