Lotus Uitvaart viert 25-jarig jubileum

THESINGE - Het is deze maand 25 jaar geleden dat twee vrouwen een bijzonder uitvaartbedrijf startten. Binnen de uitvaartwereld van toen was het nieuwe bedrijf een buitenbeentje dat, naar men dacht, geen lang leven beschoren zou zijn.

Uitgangspunt voor het nieuwe bedrijf , nu bekend onder de naam Lotus uitvaartverzorging en -begeleiding, was om mensen meer vertrouwd te maken met alles rondom dood en uitvaart.

Vanaf de eerste dag stond het bedrijf open voor de uiteenlopende visies, overtuigingen en gedachten over wat de dood zou kunnen zijn. Nellian Dijkema, mede-initiatiefneemster van het eerste uur: „We hebben vanaf het begin steeds getracht te luisteren, af te stemmen, suggesties te geven. Zodoende hebben we steeds gezocht naar nieuwe mogelijkheden voor een optimaal afgestemde uitvaart en begeleiding. En dat nu al 25 jaar met hart en ziel.”

Thesinge

Naast aan Schoolholm in Groningen is er een kantoor in Thesinge. Hier is ook ruimte die Lotus openstelt voor workshops en ontmoetingsmomenten.Een openbare jubileumviering vindt plaats op donderdag 31 oktober in de Der A-Kerk in Groningen.Rond 20.00 uur wordt iedereen uitgenodigd voor de theatervoorstelling ‘Moeder mag niet dood’ van Theater Minoux. De voorstelling mondt uitin dans met na afloop uiteraard een feestelijke borrel.

Vanwege catering en zaalopstelling vraagt Lotus belangstellenden zich aan te melden vóór 14 oktober: info@lotusuitvaart.nl.

Het Lotus team viert met elkaar het 25-jarige jubileum op Schoolholm 3.