Dé buitenhaard voor ieder seizoen

Aangeboden door: KachelsenHaardenwinkel.nl

Het is officieel herfst. Het regent en de vooruitzichten zijn niet veel beter. Toch kan het najaar nog veel mooie dagen hebben.

Omdat we in de winter nog vaak genoeg binnen kunnen zitten, gaan we op een mooie dag nog graag naar buiten. Wat je hiervoor nodig hebt, is een buitenhaard speciaal voor onder de overkapping of veranda. Een die voldoende warmte en sfeer geeft maar ook veilig is. Dat is en vuurtafel!

Kampvuur in de veranda

Een vuurtafel zorgt voor het ultieme echte kampvuurgevoel, maar dan gewoon in je eigen tuin of in de veranda. De vuurtafel is ook wel bekend onder de naam tafelgashaard of tafelhaard. Maar zo’n tafelhaard in je midden is het mogelijk om aangenaam buiten te zitten wanneer je maar wilt. Je hebt als het ware een tafel en haard ineen: een sfeervolle tafel, waar je gezellig met elkaar rondom het vuur kunt zitten. Met een vuurtafel stook je veilig, zonder rook of vonken. Dus zeker ideaal voor in de veranda om zo ook in het najaar behaaglijk buiten te kunnen zitten.

Voordelen van buitenhaard op gas

Vuurtafels behoren tot het segment gasgestookte buitenhaarden. Je zet het gas aan en je hebt direct sfeer en warmte. Van een tafelgashaard heb je beslist lang plezier. Ze zijn UV-bestendig en gemaakt van hoogwaardig staal of aluminium. Ze leveren voldoende warmte, zijn onderhoudsvrij en de gasbrander is erg veilig en eenvoudig in gebruik. Je geniet van een levensecht vuur dankzij keramische houtblokken en lavastenen.

Alle onderdelen van vuurtafels en andere buitenhaarden op gas zijn CE-gekeurd en zorgen voor een lange levensduur. De glazen ombouw beschermt de vuurplaat en het gezelschap dat om de tafel zit. Samen met je partner, vrienden of familie beleef je sfeervolle, warme en bovenal veilige avonden.

Zelf een vuurtafel maken

Met een inbouwbrander maak je van je huidige buitentafel een vuurtafel. Zaag een gat in de tafel en laat de inbouwbrander erin zakken. De juiste afmetingen staan in de meegeleverde beschrijving. De brander valt zelf niet op door de lavastenen en de keramische houtstammen. Dit zorgt voor een realistisch houtgestookt vlammenspel. Je beschermt de vuurtafel tegen vocht en vuil met de bijgeleverde afdekplaat. Zo gaat de brander nog langer mee en geniet je jaren van je zelfgemaakte vuurtafel.

Shoppen met voordeel

Is een vuurtafel jouw buitenhaard voor het beleven van sfeervolle avonden in onder de overkapping? Neem dan een kijkje bij Kachelsenhaardenwinkel. Winkelen doe je hier heel voordelig! Je vuurtafel wordt gratis bij je thuisbezorgd. Voor meer informatie en advies over onze kachels en haarden kun je online en in onze showroom terecht. Wij leveren door heel Europa.