Zorgverzekeraars vergoeden vaak acnebehandelingen Salon de Linde Warffum

WARFFUM - Behandelingen door gediplomeerde en geregistreerde schoonheidsspecialisten worden vaak vergoed uit de aanvullende verzekering. Salon de Linde uit Warffum is één van de weinige schoonheidssalons die medewerkers heeft die gediplomeerd en geregistreerd zijn om acne te behandelen.

De betreffende medewerkers hebben inmiddels al een ruime ervaring opgedaan en zijn erkend door de zorgverzekeraars.

Aanvullende verzekering

De meeste zorgverzekeraars vergoeden via de aanvullende verzekering de acnebehandelingen. Per verzekeraar zijn er verschillende voorwaarden, zoals een maximumbedrag per behandeling en/of per jaar. Vaak is een verwijzing van huisarts of specialist noodzakelijk. Overleg hiermee is vooraf altijd verstandig.

Littekens

Acne ontstaat als puistjes of mee-eters gaan ontsteken. Een vervelende en zichtbare aandoening, vooral in het gezicht, maar ook op armen, rug en borst. Door onkundige of vaak onjuiste eigen behandeling kunnen heel vervelende littekens ontstaan.

Goede verzorging en een huid verbeterende behandeling verminderen de acne en voorkomen daarmee ook die blijvende littekens. De medewerkers van Salon de Linde in Warffum geven bij de behandeling ook uitvoerig advies aan de cliënt over de eigen verzorging. De combinatie van eigen verzorging en een behandeling is erg belangrijk.

Fruitzuurbehandeling

Al ontstane littekens kunnen nog verminderd worden door een fruitzuurbehandeling. die vooral bedoeld is om een verdikte hoornhuid te verbeteren.

Voor verdere informatie: www.salondelinde.nl.