Winsum presenteert ‘t Beurs

WINSUM - Onder de noemer Winsum presenteert ‘t heeft de Ondernemersvereniging Winsum in 2018 een beurs gehouden in de feesttent achter de bibliotheek. Dat smaakt naar meer.

Een hoop leden, maar ook niet-leden van de Ondernemersvereniging Winsum hebben zich op deze avond persoonlijk laten zien aan alle belangstellenden. Met zo’n 60 gevulde tafels waaraan ondernemers zich presenteerden, muziek, een make over, een modeshow en een paar honderd bezoekers kon je van een succesvolle avond spreken.

Feesttent

En daarom gaat de Ondernemersvereniging op donderdag 17 oktober nog één keer zo'n avond houden. Dat gebeurt opnieuw in de feesttent achter de bibliotheek. De opzet zal vergelijkbaar zijn: statafels waaraan ondernemers zich op een ongedwongen manier kunnen presenteren aan de bezoekers. Een praatje, informatie, een demonstratie, een proeverij. Ondernemers zijn vrij om het zo in te vullen als ze zelf willen. Daarnaast wordt er ook weer een modeshow verzorgt en zal de avond opgeluisterd worden met sfeervolle muziek.

Nog standplaatsen beschikbaar

Voor alle bedrijven/winkels/zzp-ers etc. uit Winsum (zowel leden als niet leden van de OVW) is dit dé kans om zich eens op een andere manier én persoonlijk te presenteren aan het publiek. Er is ook een aantal standplaatsen beschikbaar voor non-profit organisaties.

Aanmelden kan via: info@ovwinsum.nl.