Theatervoorstelling in kerk Woltersum

WOLTERSUM - ‘Voor Even’ is de titel van de zevende voorstelling in de rij van tien die in het kader van het project Veur Aaltied in 10 Groninger kerken spelen. Voor de vakantie werden er al zes onder grote belangstelling gespeeld. Op 28 komt de voorstelling naar Woltersum.

Het project gaat nu verder met een magische vertelling over herinnerd of vergeten worden, onstoffelijkheid en het onvermijdelijke. Zware kost? Bepaald niet: Voor Even is een voorstelling voor het hele gezin.

Kerk

Op dit moment wordt er onder leiding van regisseur Philippien Bos druk gerepeteerd in de kerk van Woltersum voor de voorstelling die op 28 september twee keer wordt gespeeld, om 16.00 en 20.00 uur..

Steeds ouder

Het verhaal: Aan gene zijde worden twee broers steeds ouder. Stoffer-Jan van 8 maanden ziet er al uit als 40 en zijn jongere broer zelfs nòg ouder! Ze begrijpen er niets van. Niemand wordt ouder aan gene zijde! Wat of wie is hier verantwoordelijk voor? Komt het misschien door het monument, waardoor ze weer in de herinnering van mensen leven? En waar gaat dit naartoe: kunnen stervelingen nogmaals sterven? De jongens gaan, tot ongenoegen van hun moeder, op onderzoek uit en beleven zo allerlei avonturen.

Meer informatie en reserveren: www.veuraaltied.nl.