Fitnesscentrum Ron Haans officieel geopend in Bedum

BEDUM - De achtste vestiging van Fitnesscentrum Ron Haans is zaterdag geopend aan de Noordwolderweg 82 in Bedum.Sportwethouder Harmannus Blok verrichtte de opening samen met Kim Haans.

Na maandenlange voorbereiding is er veel gebeurd binnen het nieuwe pand met een oppervlakte van 2000 vierkante meter, legt eigenaar Haans uit. ,,Aanvankelijk was het de bedoeling om de deuren eerder officieel te openen, maar de aanleg van een nieuw aircosysteem in alle ruimtes zorgde voor enige vertraging.”

Familiegevoel

De keuze voor Bedum is er één waar niet lang over hoefde te worden nagedacht,,Anders dan in de steden proberen we in Bedum een echt ‘familiegevoel’ te creëren met een overzichtelijke fitnessruimte. Men kan bij ons onder professionele begeleiding onder meer terecht voor fitness, sportspecifieke krachttraining, functionele training, algehele krachttraining/bodybuilding, groepslessen, afslanktraining en revalidatietraining. 50 plus training is bij ons ook sterk in opkomst, omdat gezond ouder worden steeds belangrijker wordt. Op dezelfde locatie is het eveneens mogelijk om gebruik te maken van fysiotherapie, een diëtiste, een zonnestudio en een personal training studio. Kortom, we zijn van alle markten thuis en we staan overigens in direct contact met zorgverzekeraars voor de behandelingen die we uitvoeren.”

24 uur per dag

Net als bij de overige vestigingen in de provincie en in Duitsland, is de nieuwe sportschool 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Meer informatie is te vinden op: www.ronhaans.nl.