Het beste tapijt voor iedere gelegenheid

Aangeboden door: GJ Floors

Zoekt u een even betrouwbare als voordelige leverancier van tapijt? En een goede service? Dat kan een hele opgave zijn, totdat u GJ Floors leert kennen. Dan ligt er een uitgebreid assortiment aan uw vingers, en profiteert u van een optimaal kennis- en serviceniveau, en een zeer snelle levering.

Aan de kleur van het tapijt ziet u meteen de kwaliteit: dit is de juiste stijlvolle kleur voor uw merk en evenement. Bekijk hiervoor de webshop. Neem voor specifieke vragen of wensen direct contact op met de specialisten van GJFloors.

Tapijt speciaal voor uw beurs

Beurzen en evenementen met een chique invulling maken vaak gebruik van uitvoeringen in antraciet/grijs. Voor buiten is een uitvoering in crème, zand of bruin aan te raden. Een exclusieve, romantische plechtigheid creëert u eerder met een witte uitvoering. Voor welke gelegenheid u ook organiseert, kies altijd het juiste tapijt voor uw beurs. En natuurlijk bijbehorende afzetpaaltjes en koorden. Laat u hierover adviseren door een deskundige.

Welke kleur heeft u nodig?

Naast zwart, grijs, zand en wit zijn er veel andere kleuren, elk voor een bepaald type evenement. Jonge en hippe bedrijven kiezen vaak voor felle en opvallende kleuren. Denk aan oranje evenemententapijt, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag. Of geel, voor in het voorjaar of tijdens Pasen. Roze of blauw worden vaak gebruikt voor kraamfeesten en evenementen speciaal voor jongens of meisjes. Wilt u echt uitpakken, knallen en opvallen? Op een eindexamenfeest, jubileum, of productlancering? Kies dan voor goud en glitter of zilver en glitter. Voor een natuurlijke en frisse sfeer is groen meer geschikt.

Even belangrijk: evenemententapijt

Belangrijk is ook uw evenemententapijt. Dit tapijt moet zorgen voor een representatieve ondergrond waarop uw organisatie, product of dienst tot zijn recht komt. Ook wilt u deze snel kunnen (laten) leggen. Hetzelfde geldt voor uw chique tapijt, kunstgras, afzetpaaltjes, koorden en (rode) lopers. Dan geeft u uw beurs, evenement of show de nodige klasse. Kies dus voor projecttapijt, tapijttegels, beurstapijt, evenemententapijt of kantoortapijt dat voldoet aan alle kwaliteitseisen, waaronder ook het brandcertificaat. GJFloors biedt de mogelijkheid dit professioneel en tijdig voor u te leggen.