Accordeon- en Harmonicadag in Den Andel

Den Andel - De jaarlijkse Accordeon- en Harmonicadag in Den Andel is zaterdag 28 september

De accordeon- en harmonicadag behoeft nauwelijks nog introductie na 27 jaar. Oude bekenden ontmoeten elkaar hier en beleven plezier aan het samen spelen en luisteren naar de muziek. Maar bezoekers kunnen hier ook nieuwe muziekvrienden leren kennen.

Op deze Accordeon- en Harmonicadag kunnen bezoekers verschillende instrumenten bewonderen en beluisteren. Zoals accordeon, trekzak, harmonica en de mondharmonica. Soms wordt er ook nog bij gezongen. Bovendien worden de muzikanten begeleid door een drummer. Het blijft nog even een verrassing wie de muzikanten zijn en welk instrument zij bespelen. In de pauze wordt er een loterij gehouden met een mooie prijzentafel. De toegang is gratis.

Deze dag wordt gehouden van 13.00 tot 18.00 uur. Vanaf 12.00 uur staat de beheerder klaar, en ook zijn er lunchmogelijkheden in het dorpshuis. De locatie is Dorpshuis ‘Op Streek‘ aan De Streekweg 33 in Den Andel. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Muzikanten kunnen zich nog aanmelden. Voor inlichtingen of aanmelding kan contact worden opgenomen met Saskia Holla 0595-425223 / 06-53140002 of via: saskiaholla57@gmail.com