Nacht van Winsum met Melrose

Winsum - Het is vrijdag 30 augustusweer zover. Dan barst De Nacht van Winsum weer los. Al decennia een begrip in Noordwest Groningen.

Ieder jaar steekt de horeca de koppen weer bij elkaar en zorgt voor een feest na de braderie. Op het Boogplein is er vanaf 20.00 uur tot circa 23.00 uur buiten live muziek en daarna wordt er binnen bij diverse zaken verder gefeest. Buiten is MELROSE on tour, als een sensationele muzikale wervelstorm raast de band door Nederland en dus ook weer naar Winsum. Met een 3 uur durende super-energieke show boordevol kneitervette hits en aangevuld met een flinke portie waanzinnige Special FX zet de band een ongekende belevenis neer!!

Bij café The Jolly Cat; Just Started al jaren een vertrouwd gezicht, vandaar opnieuw geboekt net als bij Café J en A die “Hassel” weer laat komen , bij de Gouden Karper geen live muziek maar wel kip saté voor een tussendoortje.

Dan over de Boog in Obergum in party-centrum De Hoogte een 80/90’s Party met DJ Michel S die vorig jaar een swingende en gezellige avond verzorgde. De ietwat oudere jongere komt hier aan zijn trekken. De jeugd kan naar feestcafé PUB 69 waar DJ Arnoud weer als vanouds los gaat. Er is gratis entree en de munten die buiten te koop zijn, zijn in iedere horecazaak geldig.