Juwelier Wieringa gaat samenwerken met de site V&D.nl

DELFZIJL - Juwelier Wieringa heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met de historisch zeer bekende site VD.nl.

VD.nl was de ‘oude’ webshop van het failliete warenhuis V&D. Deze site werd door Ronald van Zetten (12 jaar lang de CEO van de Hema) en Roland Kahn (bekend van Coolcat) na de val van V&D aangekocht. In de hoogtijdagen van V&D kende de site meer dan 1000.000 bezoekers per maand. De verwachting is dat de site VD.nl op korte termijn weer zeer veel bezoekers zal trekken.

Eén van de grootste Benelux

Juwelier Wieringa is naast de succesvolle winkel in Delfzijl al sinds 2015 actief met de webshop Timefortrends.nl. En eind 2018 heeft Wieringa de zeer grote webshop Trendjuwelier.nl voor horloges en sieraden aangekocht. Daarmee had de Delfzijlster winkel in één klap één van de grootste webshops van de Benelux.

Juwelier Wieringa is met de site Timefortrends.nl met meer dan 35.000 artikelen op VD.nl exclusief vertegenwoordigd. Alle grote en bekende merken waaronder Cluse, Garmin, Zinzi, Buddha to Buddha Seiko, Lorus, en nog 70 andere merken worden op VD.nl gepresenteerd en via Timefortrends vanuit Delfzijl aan de consument geleverd.

Personeel nodig

Bij Juwelier Wieringa werken intussen 10 mensen die zich met de beide webshops bezighouden. Naar verwachting is deze groei nog niet ten einde en zal de vraag naar nieuwe collega's gaan toenemen. Wie kennis van computers heeft en in een tussenjaar zit of of maar beperkt naar school hoeft en er wel een baantje bij kan gebruiken, kan reageren via een mail met cv naar: sged@juwelier-wieringa.nl.