Baby- en peuteropvang op basisschool Hoogholtje

WEHE-DEN HOORN - Na de zomervakantie biedt Kindcentrum Hoogholtje in Wehe-den Hoorn ook babyopvang. Dit wordt verzorgd door Tamariki, de stichting die sinds januari van dit jaar ook de voor- en naschoolse opvang biedt op de school.

Door deze stap wordt Kindcentrum Hoogholtje nu Integraal Kindcentrum en vallen de organisaties onder één directie. Kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen op dezelfde locatie terecht voor opvang en basisschool, waarmee de doorgaande lijn in de ontwikkeling wordt bewaakt. Zowel in de vakanties als voor- en naschoolse opvang, er is geen wachtlijst.

Bouwkundige aanpassingen

Tijdens de zomervakantie worden enkele bouwkundige aanpassingen gedaan, zoals het realiseren van een slaapkamer en een ‘jonge kind vleugel’. In de praktijk kunnen de baby’s, peuters en kleuters door elkaar werken en spelen.

Hoogholtje werkt voor de verbouwing zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers. De school heeft nieuw meubilair uitgezocht, voor de opvang, naar ontwerp van ‘Puur Styling’ en de werkzaamheden worden uitgevoerd door Bouwbedrijf de Haan.