Vol park voor concert DSHO en Do

APPINGEDAM - Het concert van DSHO en zangeres Do heeft zaterdag voor een vol park gezorgd achter de Nicolaïkerk in Appingedam.

Honderden bezoekers genoten bij een redelijk aangename temperatuur van een mooi programma, met ook optredens van de in Delfzijl opgegroeide Pieters van der Zweep en de pas 13-jarige Marith Visser uit Sauwerd.

Do zong meerdere liedjes, onder begeleiding van de muzikanten van het Damster Stedelijk Harmonie Orkest. Uiteraard konden haar grootste hits Heaven en Hij gelooft in mij niet ontbreken. Daarnaast zong ze Fly me tot he moon en Sending me roses.

Het orkest speelde zelf ook veel swingende en bekende nummers, zoals Hey Jude van de Beatles, een medley van The Rolling Stones, Proud Mary van Tina Turner en meerdere disconummers.

Pieter van der Zweep en Do zongen samen het prachtige nummer Voorbij, van Marco Borsato. Het was niet de eerste keer dat de twee samen zongen. Enkele jaren geleden namen ze al een duet op, ter ere van het 5-jarig bestaan van radiozender 100%NL. Het concert werd door DSHO en Do gezamenlijk afgesloten met het swingende It’s a beautiful thing.

Het was inmiddels alweer het derde grote concert van DSHO met een landelijk bekende artiest. Eerder hebben de muzikanten concerten georganiseerd met Linda Wagenmakers en Charly Luske.

Het concert is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: SPAA, NAM, Peper brandveiligheidstrainingen, Tandprothetische praktijk Fivelpoort, het Prins Bernard Cultuurfonds, de Horeca Vereniging Appingedam, de Jong Bedden en Wonen, Koop Landbouw, Emmaplein Foundation, ’t Zwaantje, Pizzeria da Stefania en Koops Reclame.