Taart bij 10-jarig jubileum Rebelle Lingerie

APPINGEDAM - Rebelle Lingerie in de Dijkstraat in Appingedam viert het 10-jarige jubileum. Tenminste, tien jaar met Anoek van der Burg aan het roer.

„Natuurlijk bestaat Rebelle al meer dan 40 jaar,” vertelt de eigenaresse. „Maar ik vind het toch een moment om bij stil te staan. Na drie jaar in de winkel werkzaam te zijn geweest, heb ik Rebelle in 2009 overgenomen van toenmalig eigenaresse Stijnie. We zijn op dezelfde manier doorgegaan en onze speciaalzaak is nog altijd een groot succes.”

Anoek benadrukt dat het bij Rebelle teamwork is. „Dit kun je niet alleen doen. Elke klant verdient de aandacht en tijd voor de perfecte lingerie. Samen met drie enthousiaste dames vormen we het Rebelle- team.”

De collectie bestaat uit hoogwaardige lingerie, badmode, beenmode, maar ook uit stijlvolle nacht- en ondermode voor vrouwen en mannen. De enthousiaste medewerkers nemen de tijd voor deskundig, eerlijk advies. „Dankzij de uitgebreide collectie van merken als Prima Donna, Marie Jo, Anita, Mey en Triumph en het persoonlijke advies vindt iedere vrouw de perfecte bh,”weet Anoek. „Ook tijdens de zwangerschap of specifiek voor het sporten.”

Om het jubileum te vieren worden er donderdag, vrijdag en zaterdag heerlijke ambachtelijke slagroomtaarten weggegeven (zie ook Facebook en Instagram).

Rebelle is ook op maandag open, van 13.00 tot 17.30 uur.