Inloopavond werkzaamheden N361 tussen Groningen en Adorp

ADORP - In Dorpshuis Artharpe in Adorp is dinsdag 18 juni van 17.00 tot 20.00 uur een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden aan de provinciale weg N361 tussen Groningen en Adorp.

Aannemer KWS Infra Leek en de provincie Groningen vertellen welke hinder er tijdens de werkzaamheden te verwachten is en hoe de omgeving bereikbaar is.

Tussen 15 juli en 23 augustus vindt er groot onderhoud plaats aan de N361 tussen de Boterdiepbrug in Groningen en de Munnikeweg tussen Adorp en Sauwerd. Adorp wordt opnieuw ingericht, zodat het een echte dorpskern wordt.

Sauwerd en Fietsroute Plus Groningen-Winsum

Op maandag 1 juli wordt een bijeenkomst georganiseerd over de stand van zaken van de werkzaamheden aan het meer noordelijke deel van de N361. Deze bijeenkomst is bedoeld voor inwoners tussen de Munnikeweg (tussen Adorp en Sauwerd) en Winsum. Zij krijgen hier nog een uitnodiging voor. Omdat zij ook direct gevolgen ondervinden van de stremming van het deel rond Adorp, krijgen ze hier ook informatie over. Mensen die wonen of werken in het gebied boven de Munnikeweg moeten een andere route nemen maar kunnen te allen tijde op de plaats van bestemming komen