Voorrondes NK stoepranden in gemeente Winsum

WINSUM - In de voormalige gemeente Winsum zijn drie voorrondes van het NK Stoepranden, een spel waar iedereen vroeger urenlang zoet mee kon zijn.

Er is wel iets veranderd aan het huidige stoepranden: het bedrijf Novasports heeft namelijk een draagbare stoeprand ontworpen waardoor je nooit meer last hebt van geparkeerde auto’s. Het spel en de voorrondes voor het NK is voor alle leeftijden. De nadruk ligt op kinderen, maar er zijn ook leeftijdscategorieën van 15-24 jaar, 25-74 jaar en 75+.

De finalisten uit het hele land nemen het tegen elkaar op in de landelijke finale op 22 september in Amersfoort. In Winsum en omgeving worden meerdere voorrondes gehouden. Winsum Vitaal houd de voorrondes op 18 juni om 16.00 uur in Sauwerd naast de tennisbaan; 26 juni tijdens de zwem4daagse in zwembad de Hoge Vier en op 3 juli om 15.30 uur in Winsum op het pannaveld bij de Albert Heijn.

Wil je ook een voorronde organiseren op jouw school, in jouw straat of buurt? Neem dan contact op met Winsum Vitaal info@winsumvitaal.nl of kijk op www.winsumvitaal.nl.

Op 10 juli om 14.00 uur vindt in Winsum op het Boogplein de lokale finale plaats.Tijdens de hierboven genoemde voorrondes kun je een plaats verdienen voor deze lokale finale. Als je de finale wint ontvang je van Winsum Vitaal een Gouden Ticket voor het NK stoepranden in Amersfoort.