Verkoop appartementen Warringalocatie Winsum van start

Winsum - De verkoop van appartementen op de Warringalocatie in Winsum gaat van start. Na een periode van voorbereiden en onderzoeken is onlangs de bouwaanvraag gedaan en wordt de bouw voorbereid.

Beoogde realisatie vindt plaats in het najaar van 2019. Donderdagavond 13 juni wordt van 17 tot 20.00 uur op locatie een inloopbijeenkomst georganiseerd. Belangstellenden en potentiële kopers zijn welkom op deze avond, waarop de definitieve plannen middels plattegronden en animaties zijn te bezien, maar ook monsters aanwezig zijn van een deel van de bouwmaterialen.

Op deze bijeenkomst kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een van de 15 appartementen. Rondom 1 juli 2019 zal het projectteam onder begeleiding van een notaris de appartementen toewijzen aan aspirant-kopers. Vervolgens kunnen contracten worden opgemaakt.

Het project ‘Oldewarring’ beslaat 15 appartementen die in drie afzonderlijke gebouwen worden gerealiseerd. De gebouwen zijn door architect Jacob Veltman te Winsum ontworpen, zeer energiezuinig en onderhoudsarm, en volledig aardbevingsbestendig. Gemeente Het Hogeland heeft zich reeds in principe akkoord verklaard met de plannen en bereidt de vergunning voor.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan men contact opnemen met de projectmakelaar, Chris Slager Makelaardij in Bedum, via het emailadres info@chrisslagermakelaardij.nl