Groep 6 De Wierde wint landelijke Cash Quiz 2019

Adorp - De Cash Quiz 2019 van Bank voor de klas was supergoed gemaakt dit jaar. Maar er was maar één echte winnaar: groep 6 van basisschool De Wierde in Adorp.

Zij kregen vrijdag 7 juni uit handen van Angela Paparo van de Nederlandse Vereniging van Banken en Marije Nederhoed van de Rabobank Noordenveld West-Groningen de prijs uitgereikt: een cheque van 500 euro voor een educatief doel voor de hele school.

Deze groep 6 was een van de klassen die het maximale aantal punten op de Cash Quiz had gescoord. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

De Cash Quiz is het spel van Bank voor de klas, het gezamenlijke programma van Nederlandse banken voor financiële educatie. Het spel wordt gespeeld tijdens de Week van het Geld in maart, waarin dit jaar weer duizenden bankmedewerkers ruim 4000 gastlessen gaven op basisscholen door het hele land. Tijdens de gastles speelt de klas de Cash Quiz, met de bankmedewerker als ‘quiz master’. Marije van de Rabobank was voor deze winnende klas de gastdocent. Ook een gastles geven of krijgen in 2020? Kijk op bankvoordeklas.nl