Uniek museumbezoek Meesterproef met alle zintuigen in Warffum

WARFFUM - De eerste editie van Meesterproef wordt zaterdag 8 juni van 17.00 tot 22.00 uur gehouden in openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum.

Het gaat om een uniek bezoek, waarbij het museum op een geheel andere wijze wordt ervaren. Vroegere tijden komen tot leven en bezoekers ervaren het museum met al hun zintuigen.

Tijdens het bezoeken van verschillende huisjes ondervindt men hoe de mensen in de achttiende eeuw woonden en werkten. Deze keer zal het alleen een veel bredere ervaring zijn. Door te ruiken, te proeven, te voelen, te zien en te horen komen de vroegere tijden echt tot leven. Bezoekers worden onder andere worden voorzien van bijpassende gerechtjes en zijn het luisterende oor van gepassioneerde verhalenvertellers.

Meesterproef is een evenement dat georganiseerd wordt als eindopdracht van de minor Event Management. Het projectteam bestaat uit vijf studenten van de Hanzehogeschool Groningen. Voor het evenement is een samenwerking aangegaan met openluchtmuseum Het Hoogeland en restaurant Het Spijslokaal. De winst zal geschonken worden aan het museum om de collectie te blijven onderhouden.

Tickets à €19,95 zijn te verkrijgen via: https://meesterproef.registro.nl/register/start.

Meer informatie op de Facebookpagina: Meesterproef Warffum.