Boek Iris Doff (15) uit Zandeweer

ZANDEWEER - De pas 15-jarige Iris Doff uit Zandeweer heeft haar eerste boek uitgebracht.

Het jeugdboek 'De verdwijning van mijn beste vriendin - Op zoek naar de waarheid' is verschenen bij Uitgeverij Boekscout.

Wanneer Amy zomaar op een avond verdwijnt en niet meer terug wordt gevonden, stort het leven van haar beste vriendin Madison compleet in. Haar verdriet is te groot en samen met haar ouders besluiten ze te verhuizen om het verleden achter zich te laten en te beginnen aan een nieuw leven. Maar dan komen er brieven, berichtjes en persoonlijke spullen van Amy opdagen. Eerst denkt ze dat iemand een misselijke grap met haar uithaalt, maar als de aanwijzingen naar Amy steeds serieuzer worden, kan Madison niets anders doen dan de hints te volgen. Zou Amy dan misschien nog wel leven?

Iris Doff (2003) heeft als hobby’s; lezen, schrijven en fotograferen. Ze heeft altijd al een droom gehad om haar eigen boek te schrijven. Nadat ze veel ideeën had opgedaan door boeken te lezen, is ze eerst begonnen met verhalen te schrijven. Toen ze bij één verhaal niet kon stoppen met het schrijven, heeft ze besloten om daar haar eerste boek van te maken.