Mooie bruidsshow Zonnehuis de Marne in Leens

LEENS

Een groep enthousiaste medewerkers van Zonnehuis De Marne in Leens heeft vrijdag een zeer sfeervolle bruidsshow opgevoerd.

Sinds begin november zijn ze bezig geweest met de voorbereidingen, zoals het verzamelen van kleding. Er hangen in het gebouw schitterende trouwfoto’s aan de muren, geflankeerd door diverse trouwjurken, vanaf 1964 tot 2018. Het gaat om jurken van familieleden, vrijwilligers en medewerkers. Verder zijn er doopjurkjes die gemaakt zijn van trouwjurken en jurkjes voor bruidsmeisjes.

En vrijdag was er als apotheose de bruidsshow, met stralende bruiden en lieve bruidsmeisjes die werd opgeluisterd met toepasselijke muziek. Aan de show deden overigens geen bruidegoms mee. Tijdens de show was er een bruids high tea met lekkere hapjes.

Om anderen ook nog even te laten genieten van de jurken en foto’s blijven ze allemaal hangen tot begin december.