Brassband Heman hoogste score concours

ZUIDWOLDE

Brassband Heman uit Zuidwolde heeft zaterdag de hoogste score van de dag behaald op het bondsconcours in Drachten.

De band behaalde de eerste prijs voor het inspeelwerk en op de twee concourswerken gemiddeld 90,45 punten. Dit puntenaantal houdt in: de eerste prijs, promotie en onderscheiding.

De juryrapporten waren, zoals het hoort, kritisch maar ook complimenterend met woorden als ‘Hartelijk bedankt voor de mooie muziek.’, ‘Genoten van een temperamentvolle uitvoering onder leiding van een zeer energieke dirigente’.” Heman kwam in de vierde divisie uit en had als inspeelwerk gekozen voor het koraal Lord, thou are questioning, als verplicht concourswerk Beecher Variations van Stephen Bulla en als vrije keuze concourswerk Hispaniola van Jan de Haan.

Op 23 december geeft Hema een Kerstconcert, om 15.00 in de Ontmoetingskerk in Zuidwolde. De toegang is gratis.