Theater Auke Hulst en Christof Bauwens

ONDERDENDAM

Schrijver Auke Hulst verzorgt maandag 19 november om 20.00 uur, samen met gitarist Christof Bauwens, een theatershow in het dorpshuis van Onderdendam.

Auke Hulst zijn reisboek ‘Motel Songs’, uitgebracht met de bijbehorende CD is bekroond met de Bob den Uil-prijs In dit boek neemt de schrijver lezers mee langs de grenzen van het dodenrijk, langs de grenzen van het leven. Deze meesterstilist toont de lezer een blik in zijn ziel, maar heeft ook de vastberadenheid van de reiziger die zijn doel moet en zal bereiken.

Ook andere boeken van Auke Hulst zijn bekroond, zoals ‘Titus Broederland’. Hulst groeide op in het buurtschap Denemarken vlakbij Slochteren. Zijn jeugd daar stond model voor zijn derde roman ‘kinderen van het Ruige land’ ook dit boek is bekroond met een aantal prijzen waaronder het beste Groninger boek.

Naast schrijver is Auke ook literatuurcriticus, reisjournalist en essayist voor enkele dag/weekbladen. Daarnaast is hij muzikant, hij maakte onder en andere het soloalbum ‘The Hidden Shape’. Verder is Auke voorman van de Nederlandstalige band ‘de Meisjes” en in de huidige bezetting van de band is Christof Bauwens, uit Onderdendam, de gitarist.

Reserveren is gewenst: cultuurinonderdendam@gmail.com