Huiskamerconcert Red Herring door Rocking Good Folk

WINSUM

In De Blauwe Schuit in Winsum is zondag 18 november om 14.30 uur een concert van Red Herring te beluisteren.

Met stampende Ierse en Britse folktunes, rauwe murderballads en high-speed Amerikaanse Bluegrass traditionals grijpt dit trio onherroepelijk haar toehoorders. Maar ze laten zich ook van hun gevoelige kant zien met ontroerende liefdesballades en zoetsappige country-tranentrekkers.

Folk en bluegrass met theatrale liedjes over het ‘leven’, waarbij naast liefde moord en overspel niet geschuwd worden. De liedjes die verbazen met onnavolgbare solo’s en intense meerstemmige zang doen een aanslag op je gemoed.

Red Herring speelt naast werken van bekende songwriters ook veel eigen werk.

Na het concert van Red Herring neemt het organiserende Rocking Good Folk een pauze, en ze zijn op 20 januari om 14:30 weer terug met Tobermore: energieke, lyrische en uitbundige Ierse folkmuziek. Ongeveer eens per maand, over een periode van 8 maanden, wordt een intiem, akoestisch concert gegeven door nationaal en internationaal bekende artiesten, waarbij mensen in een huiskamersetting rond de optredende artiesten zitten. Voor het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en ondersteuning bij bestaande activiteiten is Rocking Good Folk altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers omte helpen bij publiciteit, grafisch ontwerp, opbouwen en afbreken en als gastvrouw en gastheer tijdens de activiteiten. Als je interesse hebt kun je contact opnemen via info@rockinggoodfolk.nl

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.rockinggoodfolk.nl ticketlijn: 06 39391954.