Een ploeg Ploegers bij Gewaagd

HORNHUIZEN

Bij galerie/koffieschenkerij Gewaagd is de laatste expositie van het seizoen te bezoeken met werk van kunstenaars van de hedendaagse Ploeg.

De volgende leden doen mee: Be Kracht, Reina Rozema Reinier van der Berg, Harriet Geertjes, Janny van der Woude, Gijs van der Sleen, Joke Klaveringa met olieverf, Arien de Groot, Lydia Jonkman, Geert Schreuder, Marten van Holten met acryl, Willem Corsius met fotografische vormgeving en Marjan Cornelius met potlood. De onderwerpen zijn divers, van landschap tot portret.

Het raakvlak dat de afzonderlijke ploegleden met elkaar hebben, is hun kunstenaarschap en hun beeldend werk. Er is geen sprake van een gezamenlijke stijl of beeldende richting. Daarom treffen bezoekers dan ook kunst van allerlei snit aan.

De expositie duurt tot en met 2 december en is geopend van vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.