Sneak preview Brassband Heman

ZUIDWOLDE

Brassband Heman geeft zaterdag 10 november om 20.00 uur een Sneak Preview in de Ontmoetingskerk in Zuidwolde.

Het gaat om de generale repetitie van de deelname aan het bondsconcours een week later. Een unieke (gratis) gelegenheid voor iedereen die Heman wil horen spelen en niet in de gelegenheid is om de 17e de brassband in Drachten te beluisteren.

Tijdens de Sneak Preview horen bezoekers het gehele programma, bestaande uit het inspeelwerk koraal Lord, thou are questioning, het verplichte werk Beecher Variations van Stephen Bulla en het vrije keuze werk Hispaniola van Jan de Haan.

Brassband Heman heeft goede herinneringen aan het NBK vanwege het feit dat de band in het verleden diverse malen het NBK gewonnen heeft in de eerste divisie. Aangezien het NBK van nieuwe wisselbekers is voorzien, heeft de voormalige wisselbeker onlangs een vaste plek gekregen in de prijzenkast van Heman, als band met de meeste overwinningen in de eerste divisie in de afgelopen 30 jaar.

De entree is gratis.