Marlene Bakker in Tinallinge

TINALLINGE

Op zondagmiddag 4 november treedt Marlene Bakker treedt zondag 4 november om 15.00 uur op in kerk van Tinallinge.

Marlene, die wordt begeleid door Bernard Gepken (gitaar) en Reyer Zwart (piano/contrabas), is een opvallende verschijning in het Groningstalig circuit. Jong, vrouw, eigenzinnig en gezegend met een prachtige stem. Haar eigen werk bezorgt haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene. Haar in 2018 verschenen debuutalbum RAIF is inmiddels landelijk veelgeprezen en ontving onder andere een vijfsterren recensie in het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Voor de single ‘Waarkhanden’ ontving Marlene de Bosklopper Bokaal voor beste Groningstalige single van 2017.

Reserveren kan via de organiserende Culturele Commissie Tinallinge: CultuurTinallinge@gmail.com.