Britse singer-songwriter David Philips op Andledon

DEN ANDEL

singer-songwriter David Philips komt zondag 28 oktober om 15.30 uur naar Cultuurerf Andledon in Den Andel.

De Britse multi-instrumentalist speelt een boeiende mix van blues, soul en Americana met een rauwe touch. David Philips heeft een ruime ervaring opgebouwd op diverse grote en kleine podia in de wereld.

Niet alleen als solo-artiest, maar ook als sessiemuzikant. Zo speelde hij onder meer op het Montreaux Jazz Festival in Zwitserland, het Delhi Jazz Festival in India en het Woodford Folk Festival in Australië. Daarnaast heeft hij gewerkt in studio’s en op livepodia in de VS en in Zuidoost Azië. Als componist is hij betrokken geweest bij BBC-documentaires en diverse commercials. Daarbij heeft hij onder meer gewerkt voor Volkswagen en Redbull.