Het Peloton met tragikomedie in De Blauwe Schuit

WINSUM

Als je de minnaar van je vrouw tot moes slaat, heb je een probleem. Maar na vier jaar in een gesloten inrichting kun je de draad wel weer oppakken. Toch?

Het Peloton speelt de tragikomedie Excelsior op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober om 20.00 uur in De Blauwe Schuit in Winsum. Het gaat over vriendschap en koppige liefde, over gelukkig worden en geluk afdwingen, over Xanax, Klonopin en Trazodone, gek zijn of normaal en wat daar eigenlijk het verschil tussen is.

Pat, een man met een bipolaire stoornis, doet er alles aan om weer bij zijn vrouw te kunnen zijn: bij zijn ouders wonen, naar de psychiater gaan, doen alsof hij medicijnen slikt, en hij danst zelfs met een geflipte weduwe! Want Pat weet zeker dat alles goed komt: “Ons huwelijk wordt beter dan ooit!”

Kaarten zijn te reserveren via www.deblauweschuit-winsum.nl.