Duo Albarus opent seizoen ‘t Marnehoes

WEHE-DEN HOORN

’t Marnehoes in Wehe-den Hoorn opent zondag 21 oktober om 15.00 uur het najaarseizoen met een concert van Duo Albarus.

Cellist Martin Grudaj en pianiste Elena Malinova gaven vaker met succes acte de préséance in het kerkje. Ze vormen samen duo Albarus. De naam verwijst naar hun respectievelijke vaderland: Albanië en Rusland.

Martin studeerde met een 10 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tirana .In 1995 pakte hij in Groningen zijn cellostudie opnieuw op met als leermeester Lucia Swarts. In 1999 studeerde hij met de hoogste lof af aan het Prins Claus Conservatorium als docerend musicus.

Elena Malinova volgde al op jonge leeftijd muzieklessen .In 1993 was zij een van de winnaars van het Internationaal Pianoconcours in Italië .In 1995 vervolgt Elena haar studie in Groningen en daarna aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag .Zij is werkzaam als correpetitor bij beide conservatoria.

Als duo hebben ze een aantal Cd’s opgenomen en gaven ze talloze concerten door heel Nederland, Frankrijk, België en Duitsland.

Reserveren is gewenst, via: muziekreserveringen@marnehoes.nl of 0595-571395/ 572875.