Lekker nixz doen...

NOORD-GRONINGEN

In de zomervakantie was het al een groot succes: ‘nixz doen!’ De buurtwerkers van Mensenwerk Hogeland gingen door twaalf dorpen om allerlei sport, spel, theater en knutsel activiteiten aan te bieden. In de herfstvakantie herhalen ze dit feestje. En wel op de volgende data en locaties: 22 oktober Jeugdsoos, Mainstreet Eenrum - 13.00-15.30 uur, 23 oktober Jeugdsoos, de Dump Ulrum - 13.00-15.30 uur en 24 oktober Jeugdsoos, de Pluu Winsum - 13.00-15.30 uur. Is het echt niks doen? Als je niks wil doen is dit mogelijk, lekker chillen of een praatje maken met leeftijdsgenoten. Uiteraard kun je ook wél iets doen. In de zomervakantie was slijm maken een groot succes, deze succesformule zal uiteraard worden behouden.Er kunnen ook andere activiteiten gedaan worden, zoals: voetballen, slagballen, rugbyen, knutselen, het moordspel en noem maar op... Voor wie? Voor alle jeugd en jongeren. Hoewel, in de zomer bleken ook ouders fanatieke knutselaars...