Kindervoorstelling De club van LOET in ‘t Marnehoes

WEHE-DEN HOORN

De kindervoorstelling De club van LOET is op zaterdag 27 oktober om 15.00 uur te zien in ’t Marnehoes in Wehe-den Hoorn.Het gaat om een grappige, interactieve en muzikale voorstelling door Ruth Bakker. Zij speelt het nieuwsgierige meisje Loet, dat op zoek is naar een nieuw vriendje. Een vriend die met haar wil spelen en zingen en voetballen. Maar hoe vind je die?

Loet komt Eend tegen. Eend is een beetje anders en een beetje raar. Net als Loet zoekt hij ook een vriendje. Samen met alle kinderen gaan ze op een grappige en muzikale zoektocht.

De club van LOET is gebaseerd op het boek Mag ik meedoen? van John Kelly en Steph Laberis. Met het liedje Mag ik jouw vriendje zijn? van Rikkert Zuiderveld.

Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is poppenspeelster. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Na de voorstelling kun je met Loet op de foto en zijn haar kinderboek en DVD’s te verkrijgen voor een kleine prijs, waar ze graag iets voor je in schrijft.

Reserveren is gewenst: theaterreserveringen@marnehoes.nl of 0595 - 571395.