Bewonersdag Winsum

WINSUM

Erfgoed Winsum houdt zaterdag 6 oktober een Bewonersdag voor alle inwoners van de gemeente Winsum.

Om 9:30 uur verricht burgemeester Michels de opening in het gemeentehuis in Winsum (Hoofdstraat W. 70). Omdat de gemeente in 2019 opgaat in de gemeente Het Hogeland, is dit de laatste Bewonersdag in deze vorm. Op deze dag kunnen bewoners mee met een tocht langs verschillende mooie plekken in de gemeente, onder andere Museum Wierdenland. Tijdens de tocht zijn er korte presentaties over locaties die gepasseerd worden. Ook zijn er op verschillende locaties interessante activiteiten. Bij aanvang worden alle deelnemers voorzien van koffie en thee. Tijdens de tocht wordt er een lunch verzorgd en na de tocht krijgen alle deelnemers een afscheidshapje en drankje. Ook krijgen deelnemers een leuke goodiebag mee. Deelname is gratis.

Aanmeldemn kan tot uiterlijk donderdag 4 oktober via: erfgoedwinsum@gmail.com of www.facebook.nl/ErfgoedWinsum.