Foto’s gevraagd voor balies BMWE-gemeentekantoren

NOORD-GRONINGEN

De nieuwe gemeente Het Hogeland wil de balies van de vier gemeentekantoren in Winsum, Leens, Bedum en Uithuizen inrichten met typische Hogelandfoto’s. Daarom doet de gemeente een oproep aan inwoners om voor hen favoriete beelden op te sturen.

Wie vóór 10 oktober een foto opstuurt, maakt kans mede-inrichter van de gemeentelijke balies te worden.

De ruim 48.000 inwoners van de toekomstige gemeente Het Hogeland zijn trots op hun omgeving, zo bleek tijdens de voorbereiding van de herindeling. Het Hogeland heeft een historisch cultuurlandschap met 50 karakteristieke dorpen en een aantal buurtschappen en zal vele favoriete plekken kennen. Deze trots wil de gemeente Het Hogeland zichtbaar maken in de vier gemeentelijke kantoren die Het Hogeland straks rijk is.

Eigentijdse foto’s én foto’s van vroeger zijn van harte welkom op communicatie@bmwe-gemeenten.nl. Er zijn een aantal technische eisen waaraan de foto moeten voldoen en er moet toestemming zijn van de personen op de foto. De exacte eisen staan op www.bmwe-gemeenten.nl.