Huldiging wereldkampioen

WINSUM

Chantal werd wereldkampioen solo Hip Hop U18 Advanced tijdens de wereldkampioenschappen Street Dance in de Schotse hoofdstad Glasgow. Daarnaast pakte Chantal nog een zilveren medaille tijdens het WK. In de finale van de House Battle bleek de Japanner Konosuke Ito iets te sterk.

Chantal wordt muzikaal van huis opgehaald door muziekvereniging Triton/Euphonia die om 11:15 uur vertrekt van het dorpsplein. Muziekvereniging Bazuin speelt vanaf 11:30 uur op het dorpsplein in afwachting van de aankomst van Chantal die in een cabriolet zal aankomen, begeleid door Triton/Euphonia. Iedereen is van harte welkom, zowel op het dorpsplein als ook mee te gaan om Chantal muzikaal op te halen van haar huis.

Op zaterdag 15 september is ook de start van de Nationale Sportweek. Na de huldiging geeft Chantal een dansworkshop geven waar iedereen aan mee kan doen.