Club Classique met Roadtrip La Bohème Live in ‘t Waarhuis

ADUARDERZIJL

Club Classique komt zaterdag 25 augustus om 20.00 uur met de Roadtrip La Bohème Live naar ‘t Waarhuis in Aduarderzijl.

Tijdens deze unieke voorstelling worden beelden van de gloednieuwe You Tube-serie Roadtrip la Bohème gecombineerd met live muziek.

Hierin staat de Italiaanse operacomponist Giacomo Puccini (1858 -1924) centraal. Tijdens de uitvoering worden mooie aria’s en Italiaanse kamermuziek gecombineerd met prachtige filmbeelden. Het gezelschap speelt naast het beroemde strijkkwartet Crisantemi, dat Puccini op één avond componeerde, ook een deel uit een strijkkwartet van Guiseppe Verdi (1813 – 1905).

Club Classique is een strijkkwartet, bestaande uit bevlogen musici, dat indertijd is ontstaan in het Amsterdamse café De Klepel. Naar Aduarderzijl komt overigens nog een gast mee: de veelbelovende jonge sopraan Jeanette van Schaik.

De groep maakt deze zomer een negen weken durende roadtoer door ons land, die te volgen is via: www.youtube.com/24classics.

Reserveren kan via: info@waarhuis.nl en 0594 621884.