Vakantiespeeldagen Bedum in teken Hollywood

BEDUM

Ook dit jaar kunnen de basisschoolkinderen van de gemeente Bedum en omstreken in de laatste week van de schoolvakantie, van 27 tot en met 30 augustus, hun eigen droomhuis bouwen.

Dit jaar is het thema van de vakantiespeeldgen ‘Hollywood’, dus tijd voor glitter en glamour.

Er kan vier dagen geklauterd worden in de apenkooi, de kleinsten kunnen jagen op sterren en er worden spellen gedaan door de oudere kinderen op het hockeyveld. Dit jaar staat ook de spooktocht weer op het programma van dinsdagavond. Op donderdagavond 30 augustus schitteren vele kinderen in de musical waar ze de hele week voor geoefend hebben.

Ben jij inmiddels te oud om mee te doen als deelnemer maar wil je toch graag betrokken zijn bij VSD schrijf je dan in als vrijwilliger. Elk jaar zijn er tussen de 70 en 100 vrijwilligers die deze week mede mogelijk maken. Voor het inschrijven als vrijwilliger, meer nieuws, informatie en updates over de vakantiespeeldagen; kijk op vakantiespeeldagen.nl.