Foto-expositie Weids uitzicht in kerkje Rottum

ROTTUM

In het kerkje van Rottum wordt vrijdag 15 juni om 15.00 uur de foto-expositie Weids uitzicht van Rein Paalman geopend met een cello-concert.

Van 17 juni tot en met 9 september kan men niet alleen vanuit het kerkje van Rottum genieten van weids uitzicht maar ook in de kerk. Rein Paalman (1951) is kunsthistoricus, het maken van foto’s is al vanaf zijn tiende jaar een hobby. In 1994 begon Rein Paalman met het exposeren van zijn fotografie in Galerie De Voorruit in Groningen. Sinds 1998 is hij aangesloten bij Fotogalerie Lichtzone in Groningen.

Voor de Panorama Fotografie waarmee Rein Paalman het meest exposeert wordt hij vooral geïnspireerd door de natuur en de verhalen die daarin verborgen zijn. Hij fotografeert met een analoge Noblex Panorama camera die een beeldhoek heeft die gelijk is aan ons eigen blikveld. Hierdoor gaat men als vanzelf op in de afgebeelde landschappen.