'Анна Каренина - The Making Of' komt naar Bedum

BEDUM

Na een bezoek in Winsum, een uitverkocht Marnehoes in Wehe-Den Hoorn en een tweemaal uitverkocht Grand Theatre in Groningen, staat op zaterdag 12 mei de voorstelling Анна Каренина - The Making Of in De Buitenhof te Bedum.

Nog niet gezien? Haal diep adem en zet je schrap. ''Gelukkige gezinnen lijken allemaal op elkaar, maar een ongelukkig gezin is altijd ongelukkig op zijn eigen manier,'' aldus Lev Tolstoi (1877), de auteur van Anna Karenina.

Deze voorstelling gaat allesbehalve over gelukkige gezinnen. Anna Karenina is een verhaal over de liefde. Over het volgen van je hart of je houden aan de ongeschreven regels. Welkom in het Rusland van de negentiende eeuw waarin sociale conventies, ontrouw, gemakzucht en machteloosheid de dienst uitmaken.

De Productiegroep van De Noorderlingen – Vooropleiding Theater bewerkt Tolstoi’s beroemde verhaal. Zij zijn de acteurs, de personages, én de regisseurs van de wereld die ze scheppen: een romantisch niemendalletje of een heldenverhaal. Er passeren talrijke locaties, vele personages, ontelbare gevoelens en duizenden gedachten.

De lijn ontspoort van dat van Tolstoi’s wanneer de realiteit om de hoek komt kijken. Welke rollen worden hier eigenlijk gespeeld? Aanvang om 16.00 uur.

Kaarten en info: https://denoorderlingen.nl/voorstellingen/anna-karenina/