Linde Nijland in 't Marnehoes

Wehe-den Hoorn

HOORN Linde Nijland en Bert Ridderbos openen zondag 16 oktober om 1500 uur het culturele najaarsseizoen van ’t Marnehoes,s het gerestaureerde kerkje van Wehe den Hoorn.

De Groningse singer-songwriter Linde Nijland behoort tot de top van de Europese folk. Zij treedt op in binnen- en buitenland en maakte in totaal 9 cd’s en 2 dvd’s. Met haar kristalheldere stem en op Ierse, Engelse en Amerikaanse folk geïnspireerde liedjes weet zij elk publiek te raken. Sinds 2005 treedt Linde op met multi-instrumentalist Bert Ridderbos (gitaren, cittern, banjo en accordeon). Haar nieuwe album ‘I Am Here’ bevat een prachtige selectie folkliedjes. Het tijdschrift Heaven zegt hierover: 'Een betere folkzangeres dan Linde Nijland is in Nederland niet te vinden en zelfs in het buitenland zal je naarstig moeten zoeken'. Reserveren is gewenst, via: muziekreserveringen@marnehoes.nl of 571395 / 572875

Auteur

Bram Noordhuis