Vier dagen zwemmen in zwembad Leens

LEENS

Van 4 t/m 8 juli is de zwemvierdaagse in zwembad De Marne in Leens. Er kan elke dag gezwommen worden van 18.00 uur tot 19.30 uur om uiterlijk 20.00 uur sluit het zwembad.

Het diepe en gedeelte ondiepe zijn vanaf 17.45 uur gesloten voor vrijzwemmers. Voor de kleinste onder ons is er een ploeterdriedaagse. Start woensdag 6 juli om 18.00 uur, kosten 7,50 euro (22,50 euro per gezin, 2,50 euro voor de ploeterdriedaagse). Het programma kent diverse activiteiten: maandag inschrijving en kleurplaat voor kinderen, dinsdag: fietsen in het water, woensdag: De brandweer van Wehe den hoorn komt langs en zwemmers mogen een echt brandweerpak passen. Verder autowrak lossnijden en een spel in het ondiepe met waterslangen. Donderdag: oud-Hollandse spelen en vrijdag: medaille-uitreiking, prijsuitreiking kleurplaat, grabbelton en suikerspinmachine. Aanmelden kan bij de kassa van het zwembad, telefoon 0595-421178.

Auteur

ggeersing