Live jukebox op Streekmarkt Verhildersum in Leens

LEENS

Tijdens de Streekmarkt op 21 mei komt muziekvereniging De Eendracht met een live-jukebox act. Het publiek kan dan zelf kiezen welke nummers ze graag willen horen.

Wie een lievelingsnummer wil horen, kan dus naar de streekmarkt waar het tussen 12.00 en 14.00 uur ten gehore wordt gebracht. De streekmarkt biedt verder allerlei heerlijkheden en bijzondere smaken. Nu het voorjaar eindelijk goed begonnen is en alles groeit en bloeit, zijn de eerste verse voorjaarsgroenten weer verkrijgbaar, zoals asperges van Groninger bodem. Dit witte goud is natuurlijk te combineren met eieren, ham en aardappels, maar probeer ook eens een combinatie met ambachtelijk gerookte zalm of geitenkaas. Verder zijn er diverse streekproducten, zoals ambachtelijk brood, vlees, worst, jam, chutneys, boerenkazen, (h)eerlijke chocola, het Groninger platteland heeft genoeg smakelijks te bieden. Maar ook tappak appelsap, gemaakt van het fruit uit de boomgaard van Verhildersum. Of fruit van kwekerij Oudenbosch. Deze en nog veel meer ambachtelijke producten zijn te vinden op de Streekmarkt bij de Museumboerderij Verhildersum, zaterdag 21 mei van 10.00 tot 16.00 uur, gratis toegang (www.verhildersum.nl).

Auteur

ggeersing