Winsumer Wethouder Jaap Hoekzema stopt ermee

WINSUM

Wethouder Jaap Hoekzema (Gemeentebelangen Winsum) heeft gisteren burgemeester Rinus Michels schriftelijk laten weten dat hij met onmiddellijke ingang zijn functie neerlegt.

Wethouder Hoekzema: “Ik stop om persoonlijke redenen en ik heb op dit moment ook geen behoefte om dit nader toe te lichten. Dat komt wellicht op een later moment”. Burgemeester Rinus Michels: “Het college respecteert, maar betreurt het besluit van de wethouder. Wij kijken terug op een goede samenwerking en wensen Jaap Hoekzema het allerbeste voor de toekomst.”. Hoekzema is in totaal bijna 6 jaar wethouder en 13 jaar raadslid geweest. Hij was verantwoordelijk voor de portefeuilles ruimtelijke ordening, economie, sport, recreatie en toerisme.    

Auteur

Bram Noordhuis