Schaduwtheater 
in museum Wierdenland

REGIO

Turi Braaksma geeft zondag 7 februari in museum Wierdenland een workshop Schaduwtheater. Als lid van de familie Braaksma neemt zij deel aan de nieuwe expositie ‘Een Kunstenaarsfamilie, verbonden met Middag-Humsterland en de Groninger kunstkring De Ploeg’.

Op deze gevarieerde expositie die loopt tot 27 maart, zijn prachtige schilderijen, drukwerken, knipkunstwerken en stempels te zien. Turi Braaksma werkt voornamelijk met een combinatie van acrylverf en houtskool en terugkerende onderwerpen in haar werk zijn natuurlijke elementen, dieren en mensen uit haar persoonlijke omgeving. Tijdens de workshop Schaduwtheater, geïnspireerd op het Javaanse schimmenspel, leert ze schaduwpoppen maken èn er mee spelen! Een leuke workshop voor jong en oud, en ook een mooie gelegenheid om de gevarieerde expositie te zien. Voor actuele informatie: www.wierdenland.nl

Auteur

ggeersing