Melkpakkenboot bekijken en poffertjes eten

Virulystraat 14 Groningen

BEDUM - Mensen die graag willen weten hoe het ervoor staat met de melkpakkenboot die vier Bedumers aan het bouwen zijn, kunnen op 28 december een kijkje komen nemen aan de Virulystraat 14 in Groningen, bij Firma Exact.

BEDUM - Mensen die graag willen weten hoe het ervoor staat met de melkpakkenboot die vier Bedumers aan het bouwen zijn, kunnen op 28 december een kijkje komen nemen aan de Virulystraat 14 in Groningen, bij Firma Exact. De mannen mogen hier kosteloos ruimte gebruiken voor het te bouwen schip van 12.000 melkpakken, waarmee ze vlak voor de opening van de Olympische Spelen van Calais (Frankrijk) naar Londen willen varen. Ze doen dit om geld op te halen voor kinderen met het Down-syndroom in Moermansk, Rusland. De collega's zijn nu met het houten frame bezig en dat is op 28 december klaar. Tijdens de open dag staat de koffie klaar en voor de kinderen zijn er poffertjes en springkussens.